Arvika Brukshundklubb

Arvika Brukshundklubb

Ordningsrelger

Som en av Värmland-Dals största klubbar är vi många medlemmar som samsas på klubben, därför har vi satt upp några punkter som gör det lättare för alla att få en trevlig stund på klubben.

För allas trevnad, backa in bilen när du parkerar så kan alla gå mitt i parkeringen i så trevlig miljö som möjligt. 

Rastar gör vi utefter vägen eller på den lilla stigen bakom lektionsbaracken (ut mot stora vägen) vill man gå en liten längre tur kan man gå upp i skogen precis innan parkeringen mittemot
kolonilotterna.

Alla medlemmar är hjärtlig välkomna att träna på klubben alla tider på dygnet, så länge man inte stör kurs och provverksamheten som är inbokade i Kalendern. Gör gärna till en vana att kolla i kalendern på hemsidan innan ni åker ut för att träna.
När klubben är uthyrd till annan klubb så kan man inte räkna med att få träna utan man får då kontakta de som hyr klubben.

Vi har reglerat när de som är bruksintresserade får lov att skjuta (ingår skott på tävling för vissa moment)  Skottider finns under fliken ”träning”.

Varje torsdag från april – september utom röda dagar har vi öppen träning med torsdagsvärd, ett jätte bra tillfälle att lära känna medlemmar i klubben. Var och en tränar på det den vill allt från valpar som behöver miljöträning till tävlingsekipage i de flesta grenar. Så är man nyfiken på nån av våra sporter så kom och kika. Även den som funderar på att köpa hund , kom ut en torsdag och titta och fika med oss. Brukar oftast finnas nån instruktör eller annan mer hundkunnig person där.

Självklart plockar vi alla upp efter våra hundar och slänger påsen i avsedd soptunna för detta.

Om du röker, se till att slänga fimparna i soporna.

Självklart är vi snälla mot våra hundar och följer Brukshundklubbens policy