Arvika Brukshundklubb

Arvika Brukshundklubb

Medlemskap

Att vara medlem i Arvika Brukshundklubb har många fördelar. Genom medlemskapet får du tillgång till våra fina träningsplaner, hinder och andra träningsredskap. Klubben erbjuder årligen aktiviteter och kurser som du som medlem kan delta i. 

Är du speciellt intresserad inom ett specifikt område? Varför inte gå med i en kommitté och arbeta aktivt för att utveckla just det du är intresserad av! 

Förutom allt ovan bidrar medlemskapet till möjligheten att träffa massor med hundintresserade människor som umgås och lär av varandra. 

Hjärtligt välkommen till Arvika Brukshundklubb!

Medlemsavgift

Ordinarie medlem
Från det datum du fyller 25 år, 530 kronor/år (SBK-avgift 400:-,  lokal klubbavgift 130 kronor)

Endast lokal klubbavgift 
130 kronor/år om du redan är medlem i någon av SBK:s rasklubbar (Australian Shephed, Australian Cattledog & Kelpie, Beauceron, Belgiska Vallhundar, Berger Picard, Boxer, Bouvier de ardennes, Bouvier des Flandres, Briard, Chodský pes, Collie kort & långhårig, Dobermann, Hollandse Herdehond, Hovawart, Riesenschnauzer, Rottweiler, Tysk Schäfer samt Rysk Svart Terrier) annan lokal SBK-klubb.
Uppge klubb där du är helbetalande och ditt medlemsnummer (6 siffror).

Familjemedlem 
110 kronor/år. För att kunna lösa familjemedlemskap krävs att det bor en familjemedlem med ett ordinarie medlemskap i vår klubb på samma adress. OBS! för familjemedlemskap behövs namn, personnummer 10 siffror samt telefonnummer. Fyll gärna i medlemsanmälan även för familjemedlemmen.

Ungdomsmedlem
7-25 år, 300 kronor/år, syskonmedlem 150 kronor/år. (t o m dagen innan du fyller 25 år)

Utlandsmedlem
660 kronor/år varav lokal avgift 130 kronor

Teckna medlemskap genom att klicka på knappen med ”teckna medlemskap”, fyll i formuläret och sedan betala in medlemsavgiften till 

Arvika Brukshundklubb bankgiro 5391-8629 eller till vårt Swishnummer 123 588 44 73 (märk med personnummer)

När du har betalt ditt medlemskap hos oss var vänlig och maila dina uppgifter till kassor.arvikabrukshundklubb@gmail.com